Ademhalingscoaches en Vibrix

Waarom?

Mijn naam is Jolanda Wolters en ik heb een missie om zoveel mogelijk mensen te laten kennismaken met de kracht van de adem.

Coach: Jolanda Wolters

Noord- en Zuid-Holland

Ademcoaching vanuit passie voor de adem en een goede
gezondheid, nuchter en zonder poespas, altijd onderbouwd vanuit fysiologisch
oogpunt.

Coach: Jasper Heijster

Zutphen (Gelderland)

FLOWYOURWAY
Jolanda Wolters

Mijn naam is Jolanda Wolters en ik heb een missie om zoveel mogelijk mensen te laten kennismaken met de kracht van de adem.

Ik help je graag om uit je hoofd te stappen en weer in contact te komen met je lichaam. De adem kan namelijk aanzienlijke verlichting bieden voor stress, vermoeidheid en lichamelijke klachten. Ik werk zowel met de 'verbonden adem' techniek als met ademhalingstechnieken voor functioneel ademen. Beide zijn van onschatbare waarde. Met de verbonden adem kunnen mensen werkelijk diepgaande transformaties ervaren. Het is een prachtige manier om het lichaam te laten spreken. Door het verbonden ademen, in een flow in en uit zonder pauze, kunnen blokkades in het lichaam vrijkomen en worden losgelaten.

ADEMRUST
Jasper Heijster

In 2018 kwam ik voor het
eerst in aanraking met ademwerk. Ondanks dat ik nog geen 30 jaar oud was, had ik zoveel spanning in mijn lijf verzameld dat ik letterlijk in ademnood kwam.

Altijd opgejaagd, mijn hoofd stond nooit stil, ik sliep slecht en mijn energie was ver te zoeken. Op mentaal en emotioneel niveau was ik uitgeput. Niet echt de beste tijd van mijn leven…

Die eerste ademsessie veranderde alles voor mij. Ik wist gelijk: hier moet ik iets mee. Twee jaar later ontstond Adem en Rust, een praktijk gespecialiseerd in ademwerk.

Adem en Rust is ontstaan met de intentie om de waardevolle kracht van de adem te delen. Het geeft grote voldoening om anderen te motiveren en helpen om weer in verbinding te komen met zichzelf, zoals de adem dat voor mij ook heeft gedaan. Door je te verbinden met je meest fundamentele levensbehoefte, kom je weer thuis bij jezelf.

Ademcoaching vanuit passie voor de adem en een goede gezondheid, nuchter en zonder poespas, altijd onderbouwd vanuit fysiologisch oogpunt.

Ik werk vanuit mijn praktijk in Zutphen (Gelderland) Hier is iedereen welkom.